Vezi de ce reduceri poti avea parte la final de sezon?

Posted by

Se pare ca saptamana trecuta mi-am luat o mare teapa de la vreme. Am crezut ca daca s-a topit zapada de pe strazile din oras, cam acelsi lucru se intampla si pe la munte. Numai ca nu a fost asa. Ba din contra as putea spune ca desi suntem pe final de sezon de iarna, Doamne – Doamne ne-a mai facut un mic cadou si ne-a mai trimis un strat consistent de zapada.

Probabil ca ar fi trebuit sa-mi iau in calcul aceste lucruri si sa-mi programez mult mai bine weekend-ul, dar cum acesta a trecut deja, nu-mi ramane decat sa ma pregatesc pentru viitorul weekend. Si poate cine stie voi ateriza si eu din nou pe partie asa cum mi-am dorit la final de saptamana trecuta. Si in timp ce astept sosirea weekend-ului m-am hotarat ca in timpul meu liber sa compar reducerile de la un magazin la altul, pentru acele produse dedicate sportului de iarna.

Si sa stiti ca am facut cel mai bun lucru, pe care l-am facut in ultimul timp in momentele mele libere. Si cu toate astea va marturisesc faptul ca inca imi mai doresc sa ma dau cu placa de snowboard, chiar daca al meu corp nu spune acelasi lucru. In cele din urma va trebui odata si odata sa incep sa ma obisnuiesc sa ma dau cu placa. Poate cine stie poate in viitorul sezon din 2017 – 2018 voi reusi pana la urma sa stapanesc placa.

Dar cum mai devreme am amintit de reducerile de final de sezon, cred ca ar fi mult mai bine daca v-as spune ca puteti gasi reduceri la placile de snowboard, reduceri pentru boots snowboard si la alte accesorii de care ai nevoie pentru acest sport. Din punctul meu de vedere mi-as dori sa fie iarna in fiecare zi. Cel putin in acest mod o sa fiu sigura ca am timp suficient sa invat sa ma dau si eu cu placa de snowboard. Iar daca esti curios si tu te invit sa vezi toate reducerile de final de sezon.