Descopera frumusetea cascadelor inghetate

Posted by

Luni de dimineata inainte sa plec la birou am zis ca n-ar fi rau sa ascult si eu putin stirile. Cand am pornit televizorul nu m-am gandit ca voi da peste o stire care m-ar putea inspira. Si drept urmare am inceput sa scriu acest articol. De fapt, toata nebunia de a scrie articolul de fata a pornit de la frumusetea cascadelor inghetate. Iar singura solutie pentru a avea o imagine surprinzatoare a acestora ar fi sa le escaladezi. Si nu va inchipuiti ca nu a facut nimeni pana acum acest lucru, ba dimpotriva s-au gasit destui alpinisti profesionisti care sa le escaladeze.

Cum stirea, pe care am vazut-o era despre cascadele din Alpi mi-am zis ca nu ar strica daca as gasi ceva informatii si despre cascadele noastre. Mai precis despre acest tip de activitate ce pare distractiv, dar in acelasi timp si periculos. Pana la urma nimic nu se poate compara cu peisajul si imaginea pe care o poate oferi o cascada inghetata. Dar cei ce practica asta stiu ca nu este o joaca si nici de glumit cu astea, de asemenea muntele a reprezentat intotdeauna un joc periculos.

Pe de alta parte unii spun ca nu se compara nici tipul de escaladare, mai ales ca pe peretele de roca al muntelui prezinta o rezistenta mult mai mare la catarare, decat peretele inghetat al unei cascade.Si pentru ca nu am putut sa ma abtin am zis ca poate ar fi mult mai bine daca as lasa aici si cateva clipuri, pe care le-am gasit in urma cautarilor mele.

Si mai cred ca daca cineva isi doreste un anume antrenament, pentru a arata formidabil si nu le este teama, cred ca acest tip de pasiune ar face minuni in cazul lor. Pe langa asta ai nevoie de o cunoastere avansata a tot ceea ce inseamna escaladare, mai ales ca reprezinta un risc foarte ridicat.