Ce alegi – sa te bucuri de zapada sau momentele in fata laptopului?

Posted by

Sunt atat de multe momente pe care noi alegem sa le petrecem stingheri in loc sa ne bucuram de ele si de cei cu care le impartasim. Si nu cred ca mai este cineva care nu a observat micutul strat de zapada depus, tocmai bun pentru o bulgareala mica. Cu toate astea insa multi aleg sa se izoleze si sa se ingroape de munca de birou. Ba mai mult decat atat au pierdut si farmecul iernii si al zapezii. In afara de faptul ca lucrurile au scapat putin cate putin de sub control, unii prefera sa se piarda pe  https://www.project-free-tv.us in loc sa se bucure de stratul de zapada.

Si asta este mai mult decat o observatie, caci multe dintre aceste persoane au uitat si sa mai socializeze, profitand de izolarea in mediul online. Bineinteles ca nu trebuie sa uitam nici de faptul ca acele persoane ce iubesc indeajuns de mult zapada nu vor ezita in niciun moment sa se bucure de stratul de zapada, indiferent de starea acestuia. Ce-i drept fiecare dintre noi are propriile sale preferinte si stie mai bine ce isi doreste si ce vrea, dar cu toate astea mai apar si unele frustrari pentru ca n-am putut pleca de la birou si a ne bucura de ceea ce ne dorim.

Cu siguranta prioritatile o sa ni se schimbe de-a lungul timpului si in functie de faptele si intamplarile ce mai apar in viata noastra. Cand o sa intelegem importanta lucrurilor si a oamenilor din jurul nostru atunci vom stii cu adevarat ce avem de facut, dar pana atunci mai este cale lunga. Ba mai mult decat atat sunt si persoane mai comode ce nu indragesc atat de mult zapada si care isi doresc mai mult ceva in genul freetv shows online, deoarece asa se simt in largul lor.

Cu toate astea nu de putine ori sunt momente in care va doriti cu totul si cu totul altceva. Probabil ca la un moment dat veti simti nevoia sa va petreceti timpul alaturi de familie sau de prieteni. In alta ordine de idei ar trebuie sa va bucurati de tot ce aveti si mai mult decat atat sa incercati sa va creati cat mai multe amintiri, astfel incat intr-o anumita vreme sa nu ajungeti sa regretati acest lucru. Probabil ca deja sunteti si voi constienti de faptul ca uneori regretele nu isi mai au rostul si tot ce ne ramane de facut este sa ne multumim cu ceea ce avem.

Nu stiu cati dintre voi se regasesc in aceasta situatie, dar imi doresc sa nu aveti parte de prea multe dileme cu privire la ceea ce ati facut sau in ce mod s-a pierdut timpul vostru. Indiferent de lucrurile pe care le spun oamenii din jurul nostru nu trebuie sa le ingaduim sa ia o decizie in locul nostru si cu atat mai putin sa le permitem sa ne influenteze intr-un fel. Iar asta nu este ceva obligatoriu, ci doar o simpla decizie pe care voi trebuie sa o luati.