In costum de baie, direct pe partie

Posted by

Guiness Book pe scurt sau Cartea Recordurilor detine un numar impresionant de recorduri inregistrate inca de acum zeci de ani de zile, recorduri care sunt care mai de care mai neobisnuite. Un nou record care a fost inregistrat s-a petrecut chiar pe o partie de schi din Rusia, mai exact pe partia Rosa Khutor. Daca recordul anterior a fost detinut de 500 de participanti, acesta a fost detronat de cei 1000 de schiori care au acceptat provocarea de a schia in costum de baie.

Dupa parerea mea, este un record nu atat de neobisnuit fata de multe altele care s-au petrecut, dar cred ca iti trebuie mai mult decat o doza de curaj ca sa faci asta. Recordul a fost stabilit chiar in cadrul festivalului traditional BoogelWoogel unde au fost invitati mai bine de 10.000 turisti sportivi. In competitie au participat persoane cu varstele cuprinse intre 16 si 70 de ani, din tari precum Germania, Belarus, Latvia, Elvetia si nu numai. Organizatorii au avut grija ca instructori de schi sa fie prezenti la eveniment, pentru a monitoriza valul de turisti participanti la stabilirea recordului, pe partia din resortul Rosa Khutor. Bineinteles ca de la festival nu a putut lipsi muzica, care a mai incalzit putin atmosfera.

Felicitari organizatorilor si mai ales participantilor, pentru ca acestia din urma au avut curajul sa infrunte frigul si sa vina pe partie pentru a schia si a demonstra ca da, se poate schia si purtand doar un costum de baie la temperaturi deloc favorabile unui astfel de echipament.

boogelwoogel