Final de sezon plin de evenimente

Posted by

Cred ca v-ati obisnuit deja cu postarile noastre despre ce se mai intampla in complexul Arena Platos Paltinis. De data aceasta vom vorbi despre finalul de sezon, caci asa cum stiti iarna ne-a parasit deja, iar stratul de zapada da semne sa faca si el exact acelasi lucru. Acest sezon se va inchide dupa cum bine stiti de catre cele 2 evenimente Bikini Race si Slide and Freeze, insa tot la final de sezon 19 copii provenind din medii defavorizate s-au putut bucura pentru vizita pentru o zi pe care au facut-o la complex si asta datorita unui mic accident.

Probabil ca daca partia principala nu ar fi suferit acele distrugeri provocate de soferul teribilist de taxi, cei 19 copii nu s-ar fi bucurat de aceasta mini excursie. Bineinteles acei copii sunt elevi ai scolilor din Sibiu. Majoritatea au fost pentru prima data la Paltinis si au gustat din plin experienta. Au inceput cu o tura cu telescaunul, reticienti și tematori la inceput dar plini de entuziasm la debarcare, au admirat panorama Fagarasilor din varful partiei B, s-au plimbat pe langa lacul de acumulare si pe Aleea cu Povesti si au sorbit explicatiile referitoare la tunurile de zapada si cum se produce zapada artificiala.

Cei mici au vizitat si scoala de ski si au incercat banda rulanta dupa care s-a dezlantuit distractia, pe sanie si la tubing, pana la epuizare. Dupa pauza de masa, unii au continuat distracția pe sanii, altii au profitat de carnaval si s-au vopsit pe fete, iar la lasarea serii s-au intors acasa.

Primul eveniment pentru acest final de sezon va avea loc pe data de 5 martie. Asadar duminica se vor intrece concurente din toata tara la evenimentul Bikini Race. Concursul incepe la ora 12 iar concurentele vor trebui sa treaca prin mai multe probe imbracate doar in costume de baie.

Si ultimul eveniment la final de sezon va fi pe data de 12 martie si este un concurs al temerarilor care vor avea in fata un lac artificial de 10 x 6 metri, umplut cu apa nu tocmai calda. Concursul va avea trei categorii: jump & freeze, unde se va puncta cea mai dificila acrobatie, slide & freeze, categorie eliminatorie unde concurentii vor trebui sa traverseze lacul pe schiuri sau pe placa urmand sa piarda din viteza pe masura ce startul se va apropia de marginea lacului si categoria ambarcatiuni, unde se vor primi puncte si pentru creativitate, si pentru impresia artistica dar si pentru alunecarea pe zapada si pentru acvaplanare.

Cea mai ingenioasa constructie va fi premiata cu 1000 de lei. Restul castigatorilor vor fi premiati cu invitatii la Electric Castle si Airfield Festival, vouchere la magazinul Benjamin, o pereche de schiuri si o placs de snowboard de la Decathlon și multe alte surprize.