Snow Fest 2017 – mai e putin

Posted by

Mai sunt mai putin de 10 zile pana la unul din cele mai mari festivaluri dedicate sporturilor pe zapada si nu in ultimul rand muzici, pentru ca participantilor nu li se promite doar cele mai bune locatii pentru dat cu placa sau schiuri dar si muzica foarte buna. Printre Dj amintim Argatu’, Bass Turbat, Pagal, Vlad Dobrescu, Blanilla, Bully, CDj Team, Clau, Colin, Flow B, Horace Dan D, Just D’light, Madliquid, Marwan, Shiver SoulKid, SZanto Denis, Trafyk, Waren, Zo.

Daca ati participat in alti ani, stiti deja despre muzica buna pe care o mixeaza CDj Team si Cristian Andrei, unul din cei mai buni dj de pe piata romaneasca si nu numai. Locatia de anul acesta este in franta, Les 2 Alpes, si veti beneficia de 225 km de teren schiabil, 53 de instalati de cablu, 92 de partii si 3.600 metri altitudine maxima. Nu cred ca mai este cazul sa spun ca aceasta statiune unde se va desfasura evenimentul, reprezinta raiul sporturilor de  iarna. Iar pentru ca la acest eveniment – Snow Fest au participat de-a lungul timpului foarte multi romani putem spune ca acest eveniment a devenit unul romanesc. In acest an va asteapta peste 30 de concerte live si multa, multa distractie.

Revenind la partea de muzica trebuie spus ca pe Cristian-Daniel il puteti intalni la evenimente precum: Snow Fest, Untold festival, Romanian Ski Days, Snow Land, Napoca Music Events, Overnight, TiMAF. Sunt sigura ca cei care sunt familiarizati cu aceste evenimente il cunosc deja. Iar pentru toate aceste persoane care isi mai doresc sa asculte piesele lui o pot face aici. Pentru a tine pasul cu tot ceea ce realizeaza Cristian-Daniel in materie de muzica il puteti urmari si pe paginile de socializare precum: Facebook, Twitter, Instagram.

In incheiere va invitam sa intrati pe siteul oficial snow-fest.ro si sa vedeti mai multe informatii despre acest festival.