Petrecere in varf de munte

Posted by

La ce vreme este afara nici nu as spune ca este timp de primavara, ci mai degraba am astepta sa vina din nou sarbatorile de iarna. Nu ma asteptam sa gasesc un strat de zapada consistent de dimineata cand am plecat spre birou. Si cu toate astea trebuie sa spun ca nu locuiesc chiar atat de aproape de munte. Ma gandeam ca poate in acest sfarsit de saptamana sa ajung si eu pe la munte, cel putin asa am sa ma bucur poate de ultima zapada din acest sezon.

Si pentru ca am vorbit de munte si de timpul petrecut la munte mi-am amintit de una dintre cele mai frumoase intamplari de la munte. Si ca sa va faceti o idee despre ceea ce vreau eu sa va povestesc am sa ca spun doar atat: a fost o frumoasa petrecere unde au fost cateva formatii nunta Bucuresti, dar si cateva trupe cover band Bucuresti, ce ne-au incantat cu vocile lor.

La fel de bine ca si atunci si acum, numai cand ma gandesc ma apuaca asa o stare de fericire si uneori am tendinta sa rad singura, fara sa am vreun motiv real, ci doar cel din mintea mea. Si pe buna dreptate cine a spus ca cele mai bune lucruri din viata noastra raman amintirile nu s-a inselat deloc. Ba din contra imi dau seama cat timp am pierdut fara ca eu sa am amintiri notabile pe care sa le pot povesti si de care sa-mi amintesc cu placere si cu o oarecare nostalgie.

Desi se spune despre mine ca sunt o fire tare rigida stiu foarte bine ca atunci cand vine vorba de distractii lucrurile se schimba, cel putin in situatia mea. Poate ca si in acest weekend ar trebui sa facem ceva notabil si sa nu mai pierdem timpul pe nimicuri si pe lucruri care nu ne aduc nici un fel de satisfactie.

Nu stiu cum va petreceti voi timpul la munte, dar eu sunt o persoana foarte activa si nu am rabdare sa stau intr-un loc asa ca imi place sa plec in expeditii sau calatorii pe varful muntelui chiar daca este iarna sau vara. Nu prea ma intereseaza vremea cand vine vorba de munte, caci stiu foarte bine cat de mult imi place muntele si nu as renunta sa-mi petrec timpul liber undeva departe de casa in varf de munte.