Arena Paltinis - Word Snowboard Day 2010

Se deschid partiile la Arena Platos

Posted by

A venit iarna insfarsit! In termometre avem pana la -10oC, purtam haine groase, manusi, tanjim dupa un loc cald atunci cand petrecem mai mult de jumatate de ora afara. Da, iarna s-a instalat. Tot ceea ce lipseste este zapada. Multa zapada.

Ei bine, absenta fulgilor de nea nu i-a impiedicat pe organizatorii Arenei Paltos sa deschida weekend-ul trecut, oficial, noul sezon al sporturilor de iarna. Evenimentul s-a bucurat de un mare succes, petrecerea de dupa fiind una de tinut minte. Saptamana aceasta, mai precis incepand cu ziua de vineri, se va deschide intreg complexul de partii. Tunurile de zapada sunt pregatite pentru a completa stratul de omat natural, vinul fiert asteapta sa fie savurat de catre iubitorii sporturilor de iarna la poalele partiei, iar distractia se anunta a fi maxima. Mai mult decat atat, sezonul de schiat incepe cu o surpriza pentru copii si tineri. In data de 6 decembrie, cu ocazia Sfantului Nicolae, prichindeii pot schia  gratuit, in timp ce elevii si studentii au 50% reducere.

Martin Freinademetz marturiseste ca totul este bine pus la punct si turistii sunt asteptati cu bratele deschise,, Am profitat din plin de frigul din ultima saptamana si am facut suficienta zapada pentru a putea oferi publicului partii in conditii excelente pentru schi si snowboard.”

Astfel, puteti sa va scoateti placa de snowboard sau schiurile din beci si sa dati o fuga pe partie. Pana in data de 21 decembrie se va putea schia miercuri si vineri intre orele 17 si 22, sambetele intre orele 10 si 22 iar duminica intre 10 si 18. Joi, in 19 decembrie, partiile sunt deschise intre 10 si 17. Intre 20 si 23 decembrie instalatiile de cablu vor functiona timp de 12 ore, intre 10 si 22 iar in 24 decembrie pana la ora 17. Din 25 decembrie pana in cinci ianuarie partiile vor fi deschise tot intre 10 si 22.

De asemenea, in zilele de miercuri se va putea schia pe nocturna! Asadar, urca-te in masina si mergi la munte. Bucura-te de aerul proaspat si de prima coborare. Distreaza-te si relaxeaza-te.