Se dechid partiile de schi!

Posted by

Da, ai auzit bine. Incepand cu acest weekend, partiile vor incepe sa se deschida una cate una. Se pare ca prima zapada a jucat rolul unui imbold pentru organizatorii de la Paltinis, acestia hotarandu-se sa deschida partiile de acolo incepand cu data de 5-6 decembrie.

Cei care se ocupa ca totul sa fie bine pus la punct spun ca „Lacul artificial special creat pentru alimentarea tunurilor de zapada este plin ochi, iar instalatia a pornit deja la capacitate maxima. Tunurile functioneaza la capacitate maxima. Ne concentram in special pe partia D, ca sa o putem deschide in conditii foarte bune. In cazul in care ninsoarea naturala continua si vom avea un strat de cel putin 50 de centimetri de zapada naturala incercam sa deschidem si partia A.”

In plus, de anul acesta exista nocturna pentru toate partiile. Cei de la Paltinis au pregatit si o surpriza pentru copii. Anumite personaje din poveste, cum ar fi Alba ca Zapada, Bambi sau Capra cu 3 iezi, ii vor astepta pe cei mici la poalele pariilor, in locuri special amenajate, pentru a se juca impreuna.

O veste buna pentru iubitorii de schi si snowboard este ca preturile la skipass raman neschimbate. De la deschiderea sezonului pana in 21 decembrie instalatiile pe cablu vor functiona miercuri si vineri intre orele 17-22, sambata intre orele 10 si 22, iar duminica intre 10 si 18. In zilele de 21, 22 si 23 decembrie, partiile vor fi deschise intre orele 10 si 22, iar in 24 decembrie intre 10 si 17. Apoi, din prima zi de Craciun pana in 5 ianuarie, partiile vor fi deschise zilnic intre orele 10 si 22.

In alta ordine de idei, sezonul de schi de la Predeal se va deschide in preajma Craciunului, iar organizatorii de la Poiana Brasov au anuntat ca ii asteapta pe turisti dupa 15 decembrie cand stratul de zapada va permite practicarea in conditii excelente a sporturilor de iarna.