Se deschide un nou sezon de schi la Arena Platos, Paltinis

Posted by

Complexul de schi si agrement ofera iubitorilor de sporturi de iarna cinci partii dotate cu 4 instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de ski si snowboard, apres ski bar construit dupa model austriac, tabere si evenimente. Este situat la 30 de km de Sibiu pe platoul Poiana Poplacii, la 1 km inaintea statiunii Paltinis, la o altitudine de 1400 de metri in muntii Cindrel. Pentru iubitorii de freestyle, este pus la dispozitie cel mai modern snow fun parc cu nocturna din Romania si toate partiile sunt deschise pana la ora 22.

get-united

Daca e iarna, e zapada, daca e zapada, e schi. Nu mai e mult pana la primul party din sezon! Sambata 30 noiembrie, se deschide un nou sezon de schi langa Sibiu, pe Arena Platos, Paltinis. Ca in fiecare an, la inceputul unui nou sezon, deschiderea are loc cu o petrecere Arena style, ce il aduce in prim plan pe DJ K-LU, plus alti doi DJ renumiti, iar petrecerea incepe pe la ora 21:00, asa ca nu intarziati. Pentru marea petrecere se va monta un cort special, iar pentru transport se poate folosi Ski-bus-ul. Taxa de intrare la marea petrecere Get United este de 10 RON.

Let’s Get United pentru o super petrecere pe partie marca Arena Platos!

Dupa ce ne facem incalzirea la Get United Party cu Dj K-lu, ne pregatim pentru Revelion. Super line-up, asa ca Stay tuned!
Programul evenimentelor din acest sezon il puteti consulta aici sau pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/ArenaPlatos