O singura sansa de castig – un bilet castigator

Posted by

Oare exista posibilitatea ca din miile de participanti la diverse concursuri si competitii tu sa fii cel care are biletul zilei? Intreb asta pentru ca eu fac parte din acea categorie de persoane ce niciodata nu au stiut cum este sa castigi ceva, in afara muncii depuse. Si poate ca asa sunt eu mai ghinionista sau poate ca ma gandesc mai mult la acel noroc pe care il au incepatorii pe partie.

Sunt constienta ca nu ma pot lipsi de zapada exact asa cum nu ma pot lipsi de mancare, drept dovada ca ma simt cel mai bine iarna, cand dau de fulgii de nea si de frigul aferent. Nu ma plang de gerul naprasnic, doar ca nu as putea sa particip la vreun concurs dedicat iernii fara sa pierd. Iar acest lucru, la drept vorbind, ma irita foarte tare si nu pentru ca as fi eu cel mai bun concurent, dar de foarte multe ori am pierdut fara sa ma pot apropia de rezultatul dorit.

Tocmai din aceasta cauza mi-a propus sa nu mai particip eu la aceste competitii, ci sa-i las pe altii mult mai capabili, iar eu de undeva de pe margine sa pot savura spectacolul. Stiu ca nu este ceva imposibil de realizat, dar parca imi place mai mult sa privesc actiunea altora, decat sa pun eu in practica acele lucruri si sa actionez in vreun fel.

Pe de alta parte pot spune ca am descoperit o noua pasiune – privitul competitiilor de la televizor. Poate ca nu este cea mai eficienta metoda de a savura competitiile, in special cele legate de partie si munte, dar cel putin am la indemana si aceasta alternativa. Nu stiu daca in cele din urma ar trebui sa ma bucur de stangacia mea sau daca ar fi mult mai bine daca as putea indrepta lucrurile.

La partea cu indreptatul lucrurilor nu prea am ce sa indrept avand ca sunt uneori atat de neindemanatica incat nu indeleg cum de nu cad pe gheata mai tot timpul. Cu toate astea inca mai sper ca intr-o zi indiferent de competitie sau concurs voi putea si eu sa ajung la castigul mult visat fara sa am parte de ghinion sau de alte lucruri care sa-mi stea in cale. Poate ca intr-un final voi fi si eu castigatoare.