Vino si tu la complexul Arena Platos Paltinis

Posted by

Sunt sigura ca persoanele care indragesc zapada si care au fost la munte in weekend-ul care tocmai a trecut au participat la diverse concursuri organizate in complexul de ski si de snowboard Arena Platos Paltinis. Cu atat mai mult cu cat in weekend zapada si-a facut de cap depunandu-se intr-un strat destul de consistent. Iar acest lucru a ajutat si mai mult la buna desfasurare a evenimentelor.

Si poate printre voi cei ce citesc acest articol se numara si persoane care nu au stiut despre aceste concursuri si atunci m-am gandit sa amintesc putin despre ce a fost vorba. De fapt, cei mai norocosi de aceasta data au fost familistii. Ei au putut participa sambata, pe 7 ianuarie, pe partia special amenajata la concursul de sanii, iar dumica, 8 ianuarie a avut loc asa numitul eveniment „Family Race”.

Chiar daca vantul, frigul si gerul si-au facut aparitia, acest lucru nu a reprezentat o piedica pentru cei ce au vrut sa se distreze si sa participe la aceste concursuri. Si pentru ca orice concurs are si un regulament mai trebuie spus faptul ca in concursul de duminica, „Family Race” erau obligate sa se inscrie echipe formate doar din 3 membrii ai familiei. Adica 2 parinti si un copil sau un parinte si doi copii, dar bineinteles cu o conditie ca unul din copii sa aiba sub 18 ani.

Ceea ce mai trebuie spus despre acest concurs este vorba despre o intrecere intre schiori si o incurajare a celor mici sa practice si sa mearga in cele din urma la ski. Asa cum era si normal in urma acestor concursuri, castigatorii lor au avut parte si de premii consistente tocmai pentru a-i readuce pe partie la saniusi si la ski in mijlocul distractiei. Iar daca va pregatiti sa mergeti la munte in zilele urmatoare sunteti asteptati in complexul Arena Platos Paltinis.

Oricum vremea se anunta a fi una prielnica pentru toate aceste activitati care smulg mii de zambete din partea copiilor si nu numai. Si asa cum am spus in ceea ce priveste urmatorul weekend se pregatesc lucruri si evenimente foarte importante in complexul Arena Platos Paltinis.

De exemplu pentru ziua de sambata sunt asteptati cei mai buni schiori din tara si snowboarderi, dar si cei mai buni ciclisti de offroad, astfel incat evenimentele de sambata vor fi printre cele mai sportive. Cred ca cei mici vor fi cei mai incantati pentru ceea ce o sa se intample in acel minunat loc, cu atat mai mult ca pot asista la desfasurarea acelor evenimente.